15.4.07

Homosexualitatea il face pe om… ofensiv şi agresiv !


www.curaj.net – este un site in care fiecare este liber să-şi exprime punctul de vedere faţă de diferite subiecte si idei . Este amplasat un articol care mai apoi poate fi comentat şi privit din mai multe puncte de vedere.
La discutia despre homosexualitate, unde se discuta peste tot in lume, am ramas socata de rautatea unor oameni care ataca verbal pe cei ce nu gindesc sau nu sunt deacord cu ei. La inceput au venit mici atacuri cum ca cei care nu agrează relaţiile homosexuale ar fi homofobi, intoleranţi şi discriminatori, insă lucrurile nu s-au oprit aici, fiecare comentariu adauga tot mai multe cuvinte ofensive din partea homosexualilor la adresa celor care işi exprimă şi ei punctul de vedere asupra subiectului, insa nu in favoarea lor.
Nu îţi ia mult timp ca să vezi şi să simti agresivitatea si ostilitatea din cuvintele si expresiile lor, aici nu mai merge vorba de morala, etica si chiar un simplu respect. Ofensele vin atit in directia oamenilor de rind care pur si simplu isi exprima parerea ca homosexualismul nu este ceva normal, cit si in directia celor ce considera homosexualitatea ca pacat, ceva ce este contrar Bibliei, fiind invinuiti de homofobie, dobitocie, primitivism, propaganda si multe altelea.
Anton, este un homosexual declarat, si nu se sfieste nici o secunda sa arunce cu cuvinte murdare in stinga si dreapta. La el toata lumea care nu este deacord cu relatiile homosexuale este abuziva, bolnava la minte, si scirboasa. Asa isi exprima Anton durerea ! : “Dumneata crezi ca daca eu as fi putut alege sa nu fiu homosexual, nu as fi ales asta? Crezi ca daca as fi putut alege sa nu fiu la cheremul insultelor unor lepadaturi josnice de teapa dumitale, as mai fi stat pe ganduri?” pentru el persoana care argumentează Biblic ca orientarea homosexuala este un pacat( nu preotii sau oamenii o spun ci Biblia), si ca nimeni nu se naste homosexual, este o „lepădătură josnică”! Argumentele aduse de preotul Vasile Filat din Biblie într-un articol publicat pe site, cu privire la păcatul homosexual şi consecinţele acestuia, pentru Anton sunt aberatii, si chiar minciuni. “Cred citindul pe acest parinte ca e un om bolnav, si jigneste lumea in ceea ce au mai sfant, libertatea, responsabilitatea, viitoru generatei tinere!”. Preotii care au responsabilitatea sa invete pe oameni Biblia, sunt dupa Anton bolnavi. Este interesant doar homosexualii socot pe preoti bolnavi pentru ceea ce invata ?
Homosexualii cer drepturi, numai pentru ca sa induplece alti oameni care nu doresc sa aiba nimic in cumun cu ei, si mai cer drepturi la libertate pentru ca liber sa poata numi pe cei diferiti de ei, bolnavi, lepadaturi si tot asa la nesfirsit. Homosexualii lupta impotriva discriminării, dar singuri nu fac nimic altceva decit sa discrimineze, lucru bine atestat în atitudinile şi cuvintele lor. Cum se face ca noi ar trebuie sa fim toleranţi sa nu-i discriminăm în nici un caz, insa pe de alta parte ei isi permit sa numeasca pe oameni „batuti in cap” , „fara educatie”, „homofobi”, „minciunosi”, „manipulatori” sau si mai rau propagandisti.
Vazind aceste lucruri nu poţi sa nu dai dreptate la ceea ce scrie Apostolul Pavel in epistola sa catre Romani 1:27-32: „ tot astfel si bărbatii, au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s'au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savirsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scirboase, si au primit in ei însisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.Fiindca n'au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite. Astfel au ajuns plini de ori ce fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de înselaciune, de porniri rautacioase; sint soptitori, birfitori, uritori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti, fara pricepere, calcatori de cuvint, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila. Si, macar ca stiu hotarirea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri, sint vrednici de moarte, totus, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.”
Dragi prieteni homosexualitatea face din om ceva groaznic, il umple cu rautate, invidie, si multe alte calitati care distrug fiinta umana, acest lucru ducind la distrugerea unei societati intregi, ceea ce noi nu ne dorim . Oamenii ajung sa practice acest pacat, din cauza unei depresii, altii din cauza unei vieti indestulate, unii din curiozitate, insa nimeni nu se naste asa, aceasta nu este o boala ci un capriciu, viciu (sau cum sa-l mai numesc frate Vasile ?), si capriciul este cea mai oribila situatie in care poate ajunge omul, cind nu-l mai intereseaza alte pareri, cind nu-i mai pasa de proapele sau, cind nu mai crede in Dumnezeu, si cind doreste sa distruga orce gindire care ii sta in cale . Din moment ce homosexualitatea a intrat in om , deja nu mai lupta omul ci homosexualitatea din el, ati observat ce a spus Anton mai sus ca daca ar fi alegerea lui atunci el niciodata nu ar fi homosexual, insa el sa nascut intr-o familie sanatoasa formata din barbat si femeie. Anton doar pentru o clipa a crezut ca homosexualitatea are si ia drepturi, apoi a crezut ca este de la nastere, apoi sa imprietenit cu alti homosexuali, si asa a ajuns chiar sa practice. Cu noi este la fel, este deajuns doar sa acceptam faptul ca homosexualitatea din oameni este ceva normal, si peste un scurt timp vom vedea cum misuna multi oameni homosexuali in jurul nostru, poate chiar si rude de-ale noastre, sau prieteni , si ne vom intreba cum au ajuns asa ? , raspunsul este simplu noi i-am acceptat. Homosexualitatea vine in om doar cu acordul omului, dupa aceea distrugindui mintea si viata, si va spun ca omul ajunge fara putere in fata acestui pacat, doar bunul Dumnezeu il mai poate salva. Haideti sa ne unim fortele si sa incercam sai facem pe oameni LIBERI de homosexualitate la o viata noua si curata.

Ion & Alina Druta !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire